uitnodiging kinderactiviteit

uitnodiging kinderactiviteit

Het is bijna zover. Tussen kerst en oud op nieuw vindt het jaarlijkse Carlton International Youth Tournament plaats.
Dit internationale jeugdtoernooi trekt ieder jaar een groot aantal jeugdspelers uit heel Europa en zorgt voor een groot aantal geweldige wedstrijden.

Grijp deze kans, Limburgse jeugdspelers. Naast het genieten van topklasse jeugdbadminton
hebben jullie de mogelijkheid om op 27 december gezamenlijk te trainen met toernooispelers
van 19.00-20.00 uur.
Op 28 december staan in sporthal “In de Biessen” om 11.00 en 14.00 uur kennismakingsactiviteiten op het programma. Daar moet je zeker bij zijn!
Op de finaledag 30 december bestaat er, in sporthal “in de Biessen” om 13.30 uur, tevens nog de mogelijkheid om de finalepartijen bij te wonen.
Inschrijven voor deze kennismakingsactiviteiten moet vóór maandag 18 december a.s. gebeuren. Vul het aanmeldingsformulier in en stuur het naar info@ciyt.nl

Natuurlijk zijn alle badmintonliefhebbers welkom om tijdens het toernooi plaats te nemen op de tribunes en te genieten van het spektakel in de verschillende sporthallen.

Wij kijken er enorm naar uit om jullie te verwelkomen op ons toernooi en hopen jullie jeugdspelers te zien genieten tijdens een van de activiteiten.

Voor verdere vragen kunt u contact op nemen met: info@ciyt.nl. 🏸

Uitnodiging kinderactiviteiten CIYT 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Have no product in the cart!